Rik RIK
Oprichter van I ’n eye, gespecialiseerd in single long, double staff, vuurtouwen, straat theater en verhalen vertellen. Kan ook poi, swing, stelten, turnen, springtouw, waaiers, klimmen, magie, vuurtonnen, eigenlijk alles waar op het moment behoeft aan lijkt te zijn voor de show. Is immer op zoek naar nieuwe dimensies routines en manieren om de shows van I ’n eye verder te brengen. Haalt z’n inspiratie hier voor uit alles wat hij heeft mee gedurende de achtjaar dat hij de wereld heeft rond gereisd heeft mee gemaakt, dingen die hij mee maakt verhalen die hij hoort en alles wat er verder nog uit zijn geest ontspringt. Zegt dat als je passie voor vuur eenmaal ontstoken is die onmogelijk weer gedoofd kan worden.
   

NANA
Single staff, double long, double short, poi touwen swing, alles wat ze in haar handen krijgt begint te draaien en lijk niet meer te stoppen. Tevens is ze specialist op de spring stelten maakt kostuums en is een grote inspiratie bron geweest voor de professionalisering van I ’n eye.

   
Eline ELINE
Doet poi, touwen, en diverse dubbel routines met staff, swing, en tonnen. Doet als enige binnen I ’n eye aan ballet en vouwt zich al dansend met vuur in de meest onmogelijke houdingen. Gaat aan het eind van het seizoen voor het “staats circus van Moskou” werken, is tot die tijd te bezichtigen bij I ’n eye.
   
Gert GERT
Turn en kung fu specialist! Doet singel en double staff, vuur zwaard, springtouw en vliegt overal mee door de lucht! Geeft zowel turn als kung fu les op diverse scholen in Amsterdam.
   
  ROBERTO
Een van de nieuwe aanwinsten van I ’n eye. Maakte direct indruk door z’n lef en hoge sprongen! Geeft les op een kung fu school in Amsterdam en is samen met gert verantwoordelijk voor een uitbreiding van t oosterse vecht kunst gehalte binnen I ’n eye.
   
Marieke MARIEKE
Doet poi, vuur touwen, swing, stelten, vuur vingers, vuur waaiers, klimt en doet acrobatiek. Geeft les op diverse circus scholen en projecten in Amsterdam en de rest van Nederland. Is onderdeel van de Keniaanse acrobatiek groep Nafsi en als ze in Europa is te bewonderen bij I ’n eye.
english nederlands
flame