i n eyeAls u een traditionele vuurshow verwacht zet u dan schrap. Natuurlijk kunnen de performers van I ‘n eye vuurspugen als dat moet, maar de shows van gaan veel verder dan dat. De shows zijn inmiddels echter uitgebreid met nieuwe technieken en I ‘n eye blijft op zoek naar mogelijkheden om de shows een extra dimensie te geven. Door de combinatie van deze skills lijken de performers soms van een andere planeet te komen.

Toch is I ’n eye trouw gebleven aan het traditionele karakter van vuurshows dat z’n origine vind in de maori cultuur. De mogelijkheden zijn hierdoor eindeloos: abseilen, vechtsporten, magie, staf , poi, touwen, waaiers, stelten, double staf, swing, vuurtonnen, springtouw, flares, touwbruggen, stelten, projecties, stellages acrobatiek, turnen, noem maar op.

I ‘n eye werkt als vuurcollectief al geruime tijd op projectbasis samen om straat en locatie theater te maken. De shows kunnen in alle soorten en maten, van heel groot tot heel klein met publieks interactie of juist zonder, flexibiliteit staat hoog in het vaandel van I ‘n eye. In het aanpassen aan locatie en omstandigheden zit een ware uitdaging. Waar anderen obstakels zien, ziet I ’n eye mogelijkheden. Locatie theater in de meest extreme zin van t woord. Niet alleen vuur shows, ook verhalen vertellen, vuur- en jongleer- workshops, parachute spelen, dag shows, of een combinatie van de diverse mogelijkheden deze dingen behoren tot de mogelijkheden. Desnoods word het voor u op maat gemaakt.

De kunst van het opbouwen heeft I ’n eye zich over de jaren meester gemaakt, shows lijken soms bijna ongemerkt van start te gaan, maar langzaam aan word uw aandacht opgeëist door het spektakel dat zich voor u of om u heen afspeelt. Voor dat u het weet staat u gefascineerd te kijken naar een daverend spektakel stuk dat u tot op laatste minuut geboeid houd.

vuurshow touwen

english nederlands
flame