Hoe het allemaal begonnen is......

 vuur close up

Een nacht toen ik zes jaar oud was ben ik door mijn vader wakker gemaakt om te kijken naar een leegstaande fabriek die in brand stond. Die nacht is er iets in me veranderd dat nooit meer weg gegaan is. De eerst volgende jaren wilde ik brandweer man worden, later maakte die wens plaats voor prof wielrenner, maar de fascinatie voor vuur is gebleven.

Na mijn middelbare school had ik weinig reden om nog in Nederland te blijven en ben het grootste gedeelte van de daarop volgenden acht jaar bezig geweest met de wereld rond te reizen. Liftend, jonglerend, snowboardend, workshops gevend aan zigeuner en straat kinderen, werkend op boerderijen. Vuurshows doen op strand feesten, vrijwilliger, duiken, engelse les geven, en ga zo maar door.

Toen ik een aantal jaar later door Spanje aan het liften was, heb ik besloten dat ik alleen nog maar wilde leven van het geld dat ik zou verdienen met het doen van vuurshows op straat, om voor mezelf te kijken hoe ver ik daarmee zou komen. Nu een aantal jaren later kan ik met trots zeggen dat je me nog steeds daar kunt vinden waar het allemaal begonnen is, optredend op straat!

Daarnaast heb ik opgetreden op fantastische festivals en evenementen, heb samengewerkt met heel getalenteerde mensen, nieuwe shows ontwikkeld (een aantal speciaal op maat gemaakt). Inmiddels is straat en locatie theater m’n passie en mijn leven! I ’n eye gaat verder, blijft werken aan nieuwe ideeën en het ontwikkelen van nieuwe (straat) shows. Sommigen zelfs bijna zonder vuur! Dus houd ons in de gaten....

vuurshow staff

 

 

 

english nederlands
flame